top of page

Underhåll och modernisering 

Akutservice och reparation


Oavsett när på dygnet finns vi tillgängliga i de större orterna för att lösa era akuta portproblem. Vi förstår vikten av att tillgänglighet till era lokaler är väsentlig för att er verksamhet ska fungera. 

Via vårt journummer får ni alltid hjälp av en av våra arbetsledare med mångårig erfarenhet inom portbranschen vilket innebär att vi i många fall kan lösa enklare problem på en gång.

Skulle problemet vara av allvarligare art finns våra tekniker tillgängliga för att lösa framkomst på plats oavsett typ av port eller varumärke. Vi har ett omfattande lager med reservdelar för att kunna reparera er port oavsett tillverkare.

Kontakta oss på 08 739 27 70 för akuta reparationer.

Roger Service LQ.jpg
Förebyggande underhåll och servicekontrakt


Driftstörningar i era entréer kan snabbt bli ett kostsamt för företag med intensivt trafikflöde. Det mest effektiva sättet att minimera risken för avbrott i verksamheten är att tillse att era portar och dörrar är i bästa kondition. Genom att teckna ett förebyggande underhållskontrakt tillser vi att delar som är på väg att fallera byts ut innan olyckan är framme och verksamheten störs med kostsamma konsekvenser. 

 

Genom att teckna ett förebyggande underhållskontrakt tillser ni även att ni uppfyller Boverkets gällande krav för underhåll av portar. 
 

Vi erbjuder en flexibel lösning som är skräddarsydd för att passa er verksamhet och era behov. 


Kontakta oss på 08 739 27 70 eller info@alldoor.se

Förebyggande service
Modernisering och uppgraderingar


När era entrélösningar inte längre uppfyller era behov eller nya föreskrifter finns det en rad uppgraderingar och förbättringar vi kan erbjuda för att förlänga livslängden på era portar. 

Kontakta vårt serviceteam på 08 739 27 70 för att diskutera en lösning som passar er.

bottom of page