top of page

Om företaget

Alldoor Portar med huvudkontor i Stockholm bildades år 1997 och är moderbolaget i en koncern bestående av Hovmaporten AB och SBH Portservice AB. 

 

Genom företagets ägarbakgrund finns erfarenhet av portbranschen sedan 40 år tillbaka och har sedan starten varit ett familjeföretag där kunden står i fokus. 

 

Hovmaporten är med sina 50 års erfarenhet en av Sveriges mest anrika portleverantör med tillverkning av vik- och skjutportar samt Sveriges främsta leverantör av special- och säkerhetsportar. SBH beläget i södra Sverige har en erfarenhet på över 60 år av försäljning och service av portar.

 

Vår kärnverksamhet består av tillverkning, försäljning, montage och service av portar. ADP Gruppen har i dagsläget 7 kontor och 2 filialer med både säljare och tekniker placerade på strategiska orter över hela landet från Malmö till Luleå.

Vi har dessutom tekniker som utgår från andra orter än där vi har egna kontor. Tack vare att alla våra tekniker har en lång erfarenhet och en gedigen produktkännedom kan vi erbjuda service av samtliga på marknaden förekommande portar.

Genom kompetenta och positiva medarbetare har vi lyckats skapa en kontinuerlig framgång. Bland våra kunder finns både stora och små företag på lokal och regional nivå.

 

Vi har även fått förtroendet att sköta drift och leveranser av portar åt privata och statliga företag med verksamheter över hela Sverige. Denna framgång har varit möjlig genom lokal närvaro och ett nära samarbete med våra kunder. Målsättningen är att minska drift- och investeringskostnaderna för portbeståndet. Detta är möjligt genom att tänka långsiktigt och behovsanpassat. Vi vet att alla kunder är unika och behöver skräddarsydda lösningar för att kunna nå vårt gemensamma mål, att minska totalkostnaderna för portbeståndet.

Vi har även nått framgång bland entreprenörer som värdesätter möjligheten med EN ”totalleverantör”. Vi kan genom vår produktportfölj möjliggöra kompletta leveranser när det gäller olika typer av port-, logistik- och passagelösningar.

Genom vår egen tillverkning kan vi erbjuda följande produkter;

- Vikportar

- Skjutportar
- Takskjutportar

- Slag och skjutgrindar

- Branddörrar

- Entré- och fasadpartier
- Hangarportar

- Specialportar

Genom avtal med bland annat Entrematic kan vi erbjuda följande produkter;

- Snabbrullportar

- Vertikala dukvikportar

- Entréautomatiker

- Bomsystem

- Dockningssystem

Klicka på länkarna för att få ytterligare information om våra produkter och tjänster alternativt kontakta oss på 08 739 27 70 eller info@alldoor.se för att hjälp med ert projekt.

Förebyggande service
bottom of page